En annan tid, ett annat liv

Hur neutral kan jag vara? I bloggen? Inte särskilt. Men däremot finns det en diskrepans mellan det skrivna och det upplevda inom mig. Kanske är bloggen lite av en flykt. Eller så är det jag skriver också en del av mig. En annan del. Sitter hemma i sängen och lyssnar på en av mina favoritlåtar på youtube. I need you now. Om ganska precis en vecka ska jag på bröllop. Och det känns roligt och konstigt på samma gång. Men jag vet att jag verkligen vill åka.

Idag var det sista dagen på min demo - jag är nöjd med min totala insats. Det är nog en av de bästa försäljningarna jag har haft på länge. Så nu klurar jag på hur jag ska gå vidare med mina kunskaper inom kost och demo. Det är där någonstans jag befinner mig.

Sven har varit oumbärlig idag - skjutsade mig till jobbet. Hjälpte mig att städa undan när jag skulle sluta jobba. Och nu precis - en kanonmiddag med lax, potatis, sallad och god sås. Nu handlar han god glass på Konsum. Ben & Jerry...MUMS! Jo, jag blir lite bortskämd, men Sven resonerar att jag har jobbat hårt så.... Det är bara att slappna av!




Kommentarer
Postat av: Jenna

Har du bestämt dig för Topploppet tro? :) Jag tycker det verkar vara ett riktigt roligt lopp, och det är så kul att dom verkligen verkar satsa på massor av träningspepp och arrangemang kring banan så att tiden bara ska flyga iväg och så är man i mål.

Kram!

2010-08-30 @ 07:27:47
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback