Yoga - ett steg närmare

Jag har ju fastnat för kundaliniyogan. Det är en enkel ekvation - tränar jag kundalini mår huvud och kropp bättre. Än innan. Och jag blir mer fokuserad. Så därför är jag glad att jag gick idag - ett härligt pass och jag närmar mig något som skulle kunna kallas stabilt lugn.

Dagen började ganska bra, men efter lunch kände jag mig stressad och på högvarv. Det dumma var att jag visste egentligen vad jag kunde ha gjort istället för att hålla på att stressa. Men nej, jag fortsatte. Kom till banken och kände mig allmänt irriterad och inte blev jag gladare i kön som tycktes vara längre än lång.

Så jag sket i banken. Jag vet inte hur de tänker med två personer i personalen och folk som väntar... Nej, inte riktigt nöjd där. Gick hem till min kompis Ulliz och vi hade en mysig eftermiddag, kändes kanon när jag kom därifrån.

Så yogan och Ulliz tog mig ett steg närmare. Dag ett på fortsättningen i mitt nya liv är klart. Imorgon tar jag nästa steg - försöka att få in så lite som möjligt och ändå få ut så mycket som möjligt av dagen. Börjar med en härlig tvätt klockan 09.00.

Ja just ja. Jag har fått mina visitkort - ganska nöjd om jag får säga det själv!




Framsida

Baksida
Kommentarer
Postat av: Jenna

Tvätt jo, det är precis vad jag borde roa mig med ikväll. Jag skulle vilja prova Kundaliniyoga ngn dag faktiskt. Förut var jag en riktig pulsträningsmänniska men nu har jag kommit en bit på vägen och faktiskt förstått hur mycket "vit träning" (som vi kallar det på Sats) ger för både kropp och knopp. Än så länge är det mestadels Pilates som jag lyckats involvera i träningen då och då, men vem vet, en dag kommer nog yoga få sin plats :)

För att svar apå din fråga, semestern bär av till Turkiet och Libanon. Vi flyger till Istanbul och hem från Beirut.



Hoppas du får en riktigt bra dag Emilia! Kram

2010-08-24 @ 07:11:48
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Dorot

Vad fina de blev, dina visitkort!

Kram

2010-08-24 @ 20:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback