Jobba för brödfödan (?)

Gurusånger med yogamusik i arbetsrummet ljuder och jag sjunger med så gott jag kan. Härliga juletid. Hade helst befunnit mig på någon trevlig strand, men å andra sidan har jag det ganska bra. Här och nu. Vid lunchtid begav jag mig på min reguljära rutt - till årstafältet och tillbaka. På fältet var det häftigt, liksom vitt överallt. Kom ut ur ett ställe och hamnade mitt i vinterparadiset - who needs a beach when you got this? Sen har jag jobbar på ganska bra. Tog en paus och tittade på Maria Wern, på TV4 Play. Undrar om någon arbetsgivare skulle tycka att det var ok att jag tittar på film mitt på dagen? Kanske i framtiden.

Nu luktar det bröd här hemma. Och nej, inget konstigt med det - för mitt favoritbröd har bakats, och ska ätas till linssoppan som jag kokade ihop för några dagar sen. Pålägg? Det får bli ost, men det stämmer - mer pålägg måste inhandlas!

Imorgon är det, om någon missat, Idolfinal. Efter jobbet kommer Herr Höckert och hämtar mig (jag är lite bortskämd ja!) och vi åker raka spåret till Ulliz och Ida. Kanske kommer Anders och Emily också! Toppenkväll väntas med andra ord!

Ni som är nyfikna på brödet, här kommer lite bilder. Det viktiga är att INTE knåda degen när det har jäst. Man delar det i ungefär lika stora delar, och sen in i ugnen. Receptet finns i länken ovan.... Ska ta och värma den där soppan nu...


Kommentarer
Postat av: Jenna

Det där brödet såg otroligt smarrigt ut. Det var ett tag sedan jag bakade men nu blev det dags för det står på tur ! Ska se till att baka ett got tvörtbröd inför juldagarna oxå. Vad för spännande artikel har du precis författat klart? Hoppas du får en härlig fredag och helg Emilia! Kramar

2010-12-10 @ 09:10:21
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback