My new love in the kitchen!

Hjälp! Jag har hittat något som är så gott att det kommer bli en klar favorit i mitt kök - nämligen arboriris! Jag vet inte om jag har stavat rätt, men något som jag gjorde rätt, definitivt, var att tillaga den. Jag fräste purjolök (som för övrigt smakar bra med vanligt ris också) och sedan i med 2 dl arboriris. Stekte i ca 3 minuter. Sedan i med max en deciliter vin. Långsamt tillför jag sedan en buljong som jag gjort tidigare, och lät arboririset dra åt sig det innan jag hällde i mer - mot slutet skar jag upp äpple och la i. Dags att äta och jag pyntade med lite pinjenötter. Jag säger som så här: allt är uppätet - mumselimums!

Annars har jag haft en bra dag - träffade en vän på förmiddagen och sedan hade Sven och jag möte på Mellanmålet - en förening som satsar på aktiviteter för unga vuxna som har haft psykoserfarenhet. Vi ska dit och föreläsa, förhoppningsvis i april!

Efter det lyckade mötet begav oss till Djurgården, men vi stannade även vid Hantverkargatan för att inköpa något som jag velat äta de senaste dagarna - kanelbullar! På Djurgården var det vackert, vitt och strålande sol. Helt fantastiskt. Vi gick en bra bit och sedan fick Sven syn på en skylt som gjorde att vi tog en paus...








Kommentarer
Postat av: Jenna

Jag har aldrig hört talas om arboriris. Hittar man det i vanliga mataffärer? Det lät så gott och spännande att jag måste testa :)



Nej jag har inte testat Kettlebells, förutom ett snabbt prov på gymmet själv. Jag skulle vilja gå på en klass så man får lära sig några övningar bra. Vart ska du testa Kettlebellsen? :) på ett pass eller på gymmet?



Kram

2010-02-12 @ 08:19:38
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback