SL-erfarenheter och diamantutdelning

Igår var en speciell dag. Jag skulle ta mig till Botkyrka - med ersättningsbuss. Det gick, men jag åkte en aning för långt, och såg Ica Maxi medan bussen körde vidare till Hallunda. Jag trodde i min enfald att jag kunde gå från Hallunda, det såg ut så från bussen. Men nej, allt var barrikaderat av snö. Jag frågade runt, gav upp och gick surt tillbaka till Hallunda för att ta ytterligare en ersättningsbuss. För att åka en station. I Alby hade jag turen för 707 kom som en räddande ängel och jag blev bara en halvtimme sen till jobbet. Sammanlagt tog det 2,5 timme att komma dit. Det kändes nästan som en bragd.

Jag sålde Brämhults Juice så att det slog härliga till. Jag fick någon slags megaenergi när jag stod där (i mejeriet, kallt, men jag var påklädd!). Sen hade jag tur, eller jag har tur snarare - för Sven kom och hämtade mig med bilen - han fick gårdagens diamant av mig. Och ros också! Precis när vi åker på Årstavägen kommer jag på - jag glömde att lämna tillbaka nyckeln i butiken...och som pant hade jag lämnat busskortet...Så idag ska jag dit igen - men då tänkte jag passa på att handla. Att bara hämta busskortet känns lite trist...

Vi åt god middag, kikärtsbiffar med råkost och lite sockerärtor. Och sweet chili sås - helt klart godkänt! Nu ska jag snart gå in till stan, men tänkte hinna med en lunch först och göra mig lite i ordning!


BILDER FRÅN VECKAN









Kommentarer
Postat av: Sven

Tack bästa Emilia, jag blir så glad över uppskattningen. Och att ibland sätta någon annans behov före en själv.



Kram Emilia

tack för att du finns

du är så bra

2010-02-25 @ 23:19:38
Postat av: Johanna

Vilka härliga bilder! Och så god mat! Kan du inte lägga upp de recepten på FM???

2010-02-28 @ 08:35:39
URL: http://blogg.fitmama.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback