Att veta. Och att känna.

Okej. Har ni någon gång sett nagelbitarkatter? En ganska fantastisk syn att se lilla Frasse bita på naglarna (klorna kanske det heter) - jag tror han rengör sig. Bäst att inte störa. Apropå störa. Ja, det händer att grannar stör varandra, inte ovanligt alls. Men för de som undrar vad jag menar med grannfejd, ni får gärna skicka mail till mig. Jo, för ser ni, jag vill inte hänga ut någon. Och det är risk att jag gör det i offentlighetens namn. Nu förstår ni kanske vad det är jag fiskar efter - att livet med medmänniskor inte alltid är lätt.


Nästa upptäckt, om vi vandrar bort från katters rengöringsteknik och grannars bestyr så kan jag konstatera att ja, det går att frysa bakdelen av sig. Jag vet att formuleringen inte är särskilt smickrande. Men jag testade detta idag, ofrivilligt, och de minusgrader som fanns i den fuktiga Stockholmsluften tog musten ur mig. Och bakdelen. Emily, som också var med på promenad, är allergisk mot kyla, så vi var alla (inklusive Anders) ganska tagna av denna promenad. Fantastiska områden fick jag i alla fall se, borta vid Tuna Gård.


Låt mig ta det från början - jag och Ulliz åkte ut för att hälsa på fröken Emily och hennes Anders. Vi blev bjudna på mat som var så god att ett recept kommer upp alldeles snart. Det handlar om broccolisoppa, som kokas och värms upp tillsammans med mjukost. Så det du behöver är: broccoli, buljong, mixer, mjukost. Det här, kära läsare, var i särklass en av de godare sopporna som jag har ätit! Tack Emily! Dessutom hade jag Anders som bordskavaljer idag och jag måste säga att han var smidig med smöret och osten - så fort jag började med brödet, så kom Anders och gav mig de rätta redskapen för min macka. Själv var jag inte lika briljant, men jag gjorde mitt bästa!


Ulliz åkte med Elviz, för hon skulle iväg, men jag och Emily passade på att prata lite bokföring - faktiskt ganska intressant om jag får säga det själv!


Nu mina damer - ska här jobbas! Jag vet att klockan är efter åtta, men jag tänkte ägna en timme åt detta. Sedan hoppas jag på sömn!










Kommentarer
Postat av: Svenne

Det betyder att Frasse behöver klippa klorna. Och det fixar väl du på en grisblink. SMILE! Kramar Svenne

2010-01-08 @ 21:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback