IKEA, Maria, Klara, Dorota, Monika...

När man är extra trött så blir tankarna lite udda - som just nu funderar jag på om man kan döpa sitt barn till Ikea. Jag vet, totalt onödig tanke, för vem gör något sådant? Men det finns ett pojknamn som är extra poppis just nu och det ska tydligen vara Vincent. Ja, det är sådana saker Maria och jag talar om när vi har gått på IKEA och insett att vi behöver påfyllning av mat och dryck varannan timme. Vi är helt enkelt skapta så. Mumselimums.

Klara Banan, som jag kallar henne, hade en ganska sympatisk humörkurva idag, den påbörjades med lite sömn och sedan var hon klarvaken. Länge. Så länge att vi undrade vad hon höll på med. Men vi fixade det hela bra och hon var fastpänd i vagnen (=dvs ingen risk för att hon skulle trilla ur) och Maria beskrev detta som en "semester" i och med att hon slapp släpa henne. Däremot blev det lite släpande av kassar till Skärholmen, men jag såg det som en liten träning eftersom jag inte gick till gymmet idag. Vi har fantastiskt vackra träd i Stockholm just nu. Sagolika.

En person i min närhet och i min familjs närhet har gått bort för två veckor sedan. Det känns tråkigt, men på något vis har personen lämnat ett fantastiskt minne. Du är och förblir i våra hjärtan och du hade gåvan att alltid respektera människor i din omgivning på ett helt otroligt sätt. Tack. R.I.P Det har skrivits en låt till de som dog, och här kommer en länk som är värd att lyssna på. Den är på polska, men melodin visar en ödmjukhet inför det som hände.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback