Stadig Lördag. Stadig sömn.

Det är klart att det är trevligt att känna att lördagen blev en hit. Men nu känner jag mig mer eller mindre knockad. Samt sugen på godis. Men så tänker jag på vad godis är. Egentligen. Har ni kikat på innehållsförteckningen någon gång? Smarrigt värre. Not.

Dagen började med demo i Sickla Köpkvarter - där bjöd jag på kaffe och hjälpte till med kladdkakeutdelning (utan att äta en enda kaka). Till lunch blev det broccolisoppa med ostmacka, samtidigt som jag tittade på So you think you can dance. Som på den gamla goda tiden.

Sven, jag och Kostas sågs sen på Thelins på Fridhemsplan - en fika med matinslag. Så tog jag med mig Svenne hem till mig och vi spelade kort med syster och kollade på Robinson. Slappkväll...





Kommentarer
Postat av: Jenna

Låter som en trevlig dag :) Själv missade jag Robinson igår, men vi lär sätta oss och se det genom tv4play ikväll istället!



Jag skrev oxå mail till henne genom facebook men har tyvärr inte fått ngt svar där. Har inte heller ngn annan mail, men ska kolla med Frida på Fridfullt om hon råkar ha det.



Önskar dig oxå en riktigt skön dag Emilia

Kram

2010-01-17 @ 12:38:26
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback