Var är Frasse?

Jag har fått en ny inneboende. Frasse bor sedan några timmar tillbaka hos mig. Det funkar bra, han har ju varit här förut. Dagen som sådan har varit bra. Lite trött men samtidigt också SSS = suveränt skön söndag. Men däremot är jag lite fundersam över min skrivare. Den skriver ut på ett konstigt sätt. Men i övrigt verkar den fungera! Så bara det gör mig lite glad.

 

Ikväll är det Damernas Detektivbyrå. Jag har inte läst böckerna men gillar serien, starkt! Så bra man kan avsluta en söndagskväll, eller hur? I övrigt har jag sett ett avsnitt av Carneval och idag var det lite otäckt. Men jag fortsätter nog imorgon...

 

Pannkakskväll har vi haft med Svenne idag – mycket lyckat och mättande. Sven sitter och snarkar i min soffa, han säger att det är skönt att slappa – och jag håller med!







Kommentarer
Postat av: Jenna

Hej Frasse :) så söt han är! Hur länge bor han hos dig?



Jo nu får du allt skriva upp dig på bootcampen innan platserna sina bort!



Verkligen roligt att du är lika frälst av ägg-gröten som jag. Periodvis så äter jag inget annat till frukost under veckor, men nu under jul och nyår har jag försökt variera mig.. dock blir det nog ägg-gröt helt bestämt imorgon igen!



Vet hur det är när ngn nära anhörig går bort. Det är en sån chock som man ofta inte landar i förrän efter ett litet tag. Sånt får en att verkligen inse hur man bör ta vara på varje dag och minut, och hur man ska ringa dom där samtalen, visa den där uppskattningen och säga dem där orden som inte alltid blir av. Och framförallt hur man ska beakta hur mycket vackert som man faktiskt lever i och kring varje dag, istället för att låta tiden rusa sin väg.



Kramar

2010-01-03 @ 23:06:49
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback