Utmaningsdags!

Vad sägs om en utmaning? I min egna regi? Kanske är det dags igen... Jag kan ju avslöja att jag har SHOPPINGFRITT just nu. Fram till den 12 augusti. Började den 12 juli. Kan säga att det går bra, ingen shopping, satsar istället på god mat. Och motion. Ta mig 17 - vad mycket tid som går åt för att spendera pengar - jag använder den till Årstapromenader. Och till vänner. Men försöker undvika översocialisera.

Tillbaka till utmaningen. Den ska handla om rörelse och motion. Men hur ska jag formulera den för att undvika kilo-fällan. Jag skiter i vågen. Ska det mätas något? Hjälp mig gärna - hur ska jag utforma utmaningen, i tid och i resultat? Ni minns kanske min måbrautmaning? Ganska härligt var det...

Hm, smygstartade med ett ben - och rumpprogram - blev trött efter två minuter. Det var ett 17-minutersprogram. Och sen gjorde jag lite armhävningar.

Tjing, skriv gärna något! Eller du kanske vill hänga på?

Emilia
Forgive me, forgive you
Så, de stod där och höll om varandra. Hon visste att det var sista gången. För hur mycket hon än försökte, var det fruktlöst. Trots alla försök hade han valt någon annan. Klart att det gjorde ont. Berusningen av kvällen satt fortfarande i. Hon strök honom på ryggen och sa helt enkelt: "det kommer att bli bra, det kommer bli bra". Faktumet att hon tog på sig rollen som Trösterska gav henne en känsla av värdighet, i Tröstlösheten. Han gav henne en lätt kyss och där slutade allt. Tårarna trillade, stora, nerför hennes kinder. Hon kände lycka på samma gång som en del av henne stannade kvar där, i parken, med honom i sin famn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback