Bara lite läskigt!

Sitter med ena handen hållandes ett havrebröd med bregott och ost och den andra klickar sig fram på internet. Känner mig som den äkta skribent jag är - dock har jag varit  lite nervös idag. Egentligen konstigt, för jag är ingen blyg person. Det är bara det att jag inte ringer så ofta. Och då blir det lite läskigt. Eftersom det har med jobbet att göra. Men då är det bara till att använda SMI, den sunda mentala inställningen. Så strax efter elva ska jag försöka igen - trots min blygsamhet som kommer fram i dessa situationer. Men det gäller att öva. Om jag ska få mina artiklar publicerade!

Till frulle blev det en sedvanlig gröt - Jenna undrade om jag bara blandade kruska med vatten, men det hade inte blivit så gott. Här kommer alltså ett recept på min morgongröt!

1 dl kruska
1 dl havregryn
0,5 dl valfritt gryn
0,5 dl russin
två fikon (som jag klipper ner)
5 dl vatten

Blanda allt och koka upp - sedan låter du det puttra på under omrörning i cirkus fem minuter. Serveras med banan och äpple/päron och kanel. Om du har någon sylt du gillar, så kör på det! Det här mår magen finemang av. Tror säkert att Jenna kan lägga i sitt ägg också, eftersom hon är ett fan av äggröt!

Sedan har jag fått en önskan om att publicera havrekaksreceptet - det kommer förhoppningsvis idag!

Nu ska jag göra mig i ordning - har en lunchprommis med Emily som väntar!





Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja, jag är inte van vid att springa med andra och därför blev jag lite stressad i början men det gick snabbt över. Däremot tycker jag det är svårt att avgöra hur fort jag springer när jag har någon bredvid mig. Tappar liksom känslan för om jag springer lika fort som jag brukar eller inte.



Jag läste en artikel i någon tidning om piloboxing, lät intressant. Tränar du hemma eller går du på pass?



Hoppas du får en trevlig kväll!

2010-03-24 @ 19:26:28
URL: http://ettlivirorelse.blogg.se/
Postat av: Jenna

Toppentackar, då ska jag prova detta med mitt ägg =) Fikonen finns inte hemma men jag ska hacka i lite torkad frukt!

Kramar

2010-03-25 @ 20:06:00
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Jenna

åh jag har inte hunnit ta mig igenom ToppHälsa-tidningen ännu :) då får jag snart se vad det där häftiga passet är!



Japp all matlagning och bakning ingår i den utbildningen som jag läser. Riktigt roligt att åtminstone få ha en termin med massa praktiskt skoj som man verkligen kan ta med sig till köket hemma :) Vi fick även baka surdegsbröd och jag kommer lägga upp ett recept på det vi gjorde :)



Trevlig helg! Kram!

2010-03-26 @ 18:36:21
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback