Då ska vi se - vecka 14 och nu inleds vecka 15 - Må bra!

Med risk för smitta kan jag säga att jag är ordentligt förkyld. Men på ett mysigt sätt, för jag orkar en hel del. Det har varit en bra dag, och än är det lite kvar av den. En låt som just nu sjungs i mitt huvud är This is my life med Anna Bergendahl - hur söt är hon inte och hur bra sjunger hon inte? Massa inte:n i den meningen, men ni förstår vad jag menar.

Vecka 14 skulle levas långsammare - och det upplevde jag att jag gjorde. Klart att det ibland är svårt men ett tips är att vara uppmärksam - då går det lite långsammare i min mening. Betyget är en 7/9 och jag är  nöjd. Det som skrämmer mig lite grann är hur jag ska orka att må bra/bättre denna vecka för jag har ett späckat schema. Men det blir ju inte svårare än vad man gör det till så receptet för vecka 15 är: uppmärksamt, glatt, vilopauser, bra mat (se nedan boken som jag funderar på att följa...) och att välja bort stress.

This is my life, my friend
And this is my time to stand

Ikväll ska jag bege mig till kyrkan - upptagningen för dem som ska konvertera är snart och jag är med i deras grupp som stöd. Idag är gruppledaren sjuk, så jag tar bort min förkylning för kvällen.

Jag läser ganska mycket nu, apropå det här med långsamt. Just nu är det Budskap från andra sidan med Marlo Morgan och den handlar om aboriginerna. Vad läser du just nu?




Kommentarer
Postat av: Dorot

Jag läser "DIe Therapie", en psykotriller. Vad bra den är och den är tyvärr på tyska.

Må du tro att ett träd föll på mig när jag cyklade till jobbet...

2010-03-01 @ 18:53:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback