Pigg eller inte pigg - det är frågan...

Gäsp. Och återigen gäsp – kan det vara för att jag inte har druckit något kaffe som ögonen slås igen och jag bara vill sova? Eller är det våren som har denna effekt på mig? Jag vet att min definition på vår är lite vag, men jag tänker säga att den har kommit. Hur som helst är det ljusare. Jag har varit och hälsat på några vänner på förmiddagen och fått i mig lunch på samma gång och nu är jag hemma och har planerat att skriva klart en artikel och strukturera för en intervju som jag har imorgon i Liljeholmen. Det blir intervju kombinerat med lunch.

 

Jag har lånat ett yogakompendium av Sven och där finns det övningar för att pigga upp en. Så det kan vara något för mig – helt klart! Eller ett pass med piloxing – en träningsform som kombinerar box med pilates. Fanns i det senaste numret av Topphälsa!

 

 Blir ni trötta när våren kommer?

Kommentarer
Postat av: Dorot

Blir ni trötta när våren kommer?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Helt slut är jag.

Kram

2010-03-16 @ 20:05:32
Postat av: Jenna

För mig är det tvärtom. Jag blir så mycket piggare när våren kommer, och märker att mitt sömnbehov minskar och att jag helt plötsligt får massa energi över till annat som det kanske inte alltid brukar finnas på vardagarna efter dagens strapatser.



Jag tycker oxå att våren är här nu även om minusgraderna kom tillbaka. När jag kommer hem från fjällen på söndag sparkar jag ut vintern helt för denna säsong helt bestämt :)

Kram

2010-03-16 @ 21:58:59
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback