Earl Grey & mitt Quornberoende

Brrr, det är minst sagt lite kallt, så jag har precis satt på vattenkokaren till mitt kvällste - det blir Earl Grey med mjölk. Jag har fastnat för denna tesort, men jag tror att många tycker den är trist. Men ge den en chans! Dagen har gått fort och nu är det kväll. Jag ska ta det ganska lugnt, träningsvärken sitter i och jag är faktiskt trött. På väg till Farsta idag (jag och mamma skulle kolla glasögon till mig där, och promenera) såg jag en annons i Metro om addnature. Det är en butik som bland annat ligger på Söder, på Högbergsgatan. Förra året var jag lite sugen på att köpa ett par schyssta kängor, kamik, men det blev inte av. Och så har tiden gått och sommaren kommit. Men efter att jag såg annonsen, så åkte jag dit. Snackade med en kunnig försäljare. Och slog till! Så nu äger jag ett par skor som ska klara upp till minus femtio grader! Tjoho säger jag bara. Perfekt när jag volontärarbetar på gatan!

Sen var jag och mamma hos en optiker i Farsta. Kikade på lite glajor, prövade, kände och klämde. Nu ligger två par på beställning, ett par "vanliga" och ett par terminalglasögon! Känner mig mycket nöjd och i mitten på nästa vecka är de klara! Och då kommer jag visa er förstås. Kom på att jag ska till Lund på fredagen, men i värsta fall får jag hämta dem i veckan efter. I Lund ska jag hälsa på min kompis Dorota!

Nu till något annat. Min mage tycker mycket om quorn, och jag håller mig mätt så länge! Verkligen supergott, idag stekte jag på några quornfiléer, la i hela skalade tomater (kravodlade från burk), i med persilja och oregano (hackad och färsk), en pressad vitlöksklyfta och skar ner det sista jag hade av min zucchini. Salta och peppra litegrann. Åt potatisgratäng till det, som jag hade över sen i förrgår. Just det där att mättnaden håller i sig och att jag inte känner mig så tung som efter kött. I love quorn. Ska kika på var jag kan handla det till ett rimligt pris!



Kommentarer
Postat av: Svenne

Gillar

2010-11-11 @ 22:20:55
Postat av: Dorot

De är jättefina, dina skor!

Kram

2010-11-13 @ 16:29:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback