Det är bara att fortsätta

Fryser om vartannat. Dricker te i kopiösa mängder. Läser bok. Vandrar mellan rummen. Åt pannkaka till frukost. Min hjärna går lite på lågvarv, och det är skönt. Har inga som helst planer idag, och tänker inte skaffa mig några heller. Vet att ett paket väntar på mig på OKQ8, från goodiebag.nu. Lite varuprover, kan vara trevligt! Du kan själv testa - det är bara att registrera sig och det är gratis!

Igår var Svenne här - det blev Idol och avslutades med Skavlan. Jag är just nu ett fan av Linnea Henriksson - wow vad hon var bra igår!! Du som tittar på Idol - vem tycker du är bra?

Brr, dags att sätta på mera te - kanske en hel kanna? Inte alls en dum idé! Saknar mina vänner, men samtidigt är det bra att vara lite lonely idag. Jag läser just nu Paul Cheks bok. Mycket intressant och jag fortsätter!

Jag fick en gissning på vad jag skulle baka igår - äppelpaj. Men! Det var ett häftigt bröd som jag gjorde i långpanna - här får ni receptet (från Mollys trevliga blogg!) - äppelrutor med kardemumma!



Kommentarer
Postat av: Matilda

pannkakor till frukost låter som en höjdare!

och jag håller med, linnéa i idol är grym!! hon har varit en av mina favoriter sedan jag först hörde henne, riktigt bra!

har många favoriter med iår, tycker nivån är hög, skoj att se!



nä, alla ugnar har inte varmluft. men det går bra att baka brödet ändå! :)



ta hand om dig nu, och krya på dig! ta en kopp té till! :)

kram till dig!

2010-10-02 @ 17:03:10
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback