Lite lugnare. Lite bättre

Dagen påbörjades med yoghurt, nötter, lättsockrad lingonsylt och havregryn. Russin var det också. Och en kopp yogite. Ska strax fundera över lunchen. Hittade en hel del intressanta recept i Blossoms senaste tidning (som rekommenderas - den är full av inspiration på ett schysst sätt!). Sen då. Jo då, planer finns. Strax jobb på ca en timme för att sedan varva med lite städning. Sen är det så att jag har en gratisträning på WorldClass som jag vill nyttja. Och det ska jag nog också göra. Funderar på coreexpress klockan 16.30. Första träningen på länge, om man bortser från den fantastiska yogan.

Något annat fantastiskt var dagen med Ulliz igår. Vi träffades vid halv fem och hängde till klockan tio - som på den gamla goda tiden helt enkelt! Kollade på Heath Ledgers sista film, The Imaginarium of Doctor Parnassus - bra men lite otäck. Häftigt hur de löste olika scener efter Ledgers död. Klart sevärd, även om jag stundtals inte riktigt hängde med. Många bra skådisar och mycket fantasifulla scener. Nöjd.

Igår var jag även för första gången på Bromma Blocks, skulle kolla synen och fick samtidigt se det nya centrumet. Det fick godkänt, men däremot så är kommunikationerna dit usla. Kanske att det kommer en lösning på det!

Nämen om man skulle ta och jobba lite!









Kommentarer
Postat av: Ewa Arvidsson

vov,vov det blev mycket bra tycker jak ett.Vi kan kanske få grattis caffe nästa gång!

2010-10-08 @ 12:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback