Wii vilken härlig söndag...

Det här var en riktigt bra söndag - helt sanslöst roligt att träffa Ulliz och Emily! Och Ida-tjejen! Vi snackade Idol (Ida och Ulliz gillar inte Linnea, men det gör Emily), dåliga TV-satsningar som förpestar lördagkvällarna, jobbsnack, allmänt gillande och ogillande och sen....Sen blev det Wii fitness - åh vad vi har skrattat åt fotbollsspel, fiskfångande med pingvin, snöbollskastning. Det är alltså ett tv-spel för att förbättra formen. Mest tror jag man förbränner för att det är så kul och man skrattar mycket. Fast det är klart, en hel del balansträning blev det också! Sen har jag passat på att gå en hel del idag också - dels från Stureplan till Odenplan, ca en halvtimmes promenad. Och sen från Odenplan till Medborgarplatsen, närmare 45 minuters promenad. Så jag är nöjd, för det gör att jag känner mig piggare. Ja ärligt talat så känner jag mig en aning tröttare (alltså de senaste veckorna) och jag vet att det har med ljuset att göra. Vet inte om ni minns det, men jag var ute en hel del förra vintern och hösten. Minst en timme om dagen hade jag som mål, för att få mer ljus helt enkelt. Det är nog lite samma visa detta år!

Nu har jag gjort mig en kopp kamomill, och ska förbereda mitt skrivbord som för närvarande är köksbordet. Det gör jag för att liksom välkomna arbetet imorgon. Jag har en intervju imorgon, klockan 16.00 och innan dess är det förberedelse, någon form av fysisk aktivitet. Det skulle vara trevligt att få till en tvätt också.






Du finns inte på min karta när jag är här hemma. Men i mina drömmar är du högst verklig, och du tar plats. Ofta talar vi om våran kärlek, som om den fanns på riktigt. För det gör den inte. Du antar konstiga ansiktsuttryck. Ibland gråter du. Och när jag vaknar har jag ont i kroppen. Det är inte klokt vad jag kan sakna vad vi hade, trots att det har gått sekunder, timmar, dagar, månader och år. Det jag är mest rädd för är att uppleva din död. Hur hemskt det än låter, så finns det en del av mitt hjärta som är reserverat för bara dig. Det är en liten bit, men när den gör sig påmind så fyller den ett helt universum...


Ung människa tänker på kärlek från Svunnen Tid
Kommentarer
Postat av: Matilda Barnboksillustratör

Wii är skoj, syrran har det! Tycker det är en smart uppfinning nu när de flesta barn bara vill sitta inne och spela tv-spel... så får de röra sig i samma veva liksom! Bra grej! (Även om ingenting kan ersätta själva uteleken.. men men! Bra ändå!)



Nämen va? Hur kan de INTE gilla Linnéa?! Hon är ju jättebra!



Vad skoj att det trillar in jobb hos dig, härligt att höra! Bra jobbat och grattis!

2010-10-18 @ 00:38:16
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Johanna

Vi har ganska nyligen inhandlat ett Wii, det är bara så bra! Och till jul ska jag satsa på ett Wii Fit, det är nästan ett måste att ha!

2010-10-18 @ 11:32:46
URL: http://johanna.livskick.nu
Postat av: Dorot

Så fint skrivet, den sista kursiverade texten. Du har talang, tjejen!!!

2010-10-18 @ 15:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback