Måndag - startskottet för en mastodontvecka

Hej därute på er! Tiden går, men jag har planerat veckan, och allt ska kunna gå! Jag har två artiklar som ska in, och jag har idag gjort en grov planering för en av dem (den andra ska bara omarbetas). I lördags gjorde jag en intervju med fina Pia Johansson, som ni kanske känner igen från Parlamentet. När artikeln kommer i tryck så kan jag berätta lite om vårt samtal!

I helgen hade jag föredrag om lycka - att jaga eller inte jaga? Det är frågan på Eggeby Gårds Hälsodag. Det gick bra och jag tyckte om att få hålla lite låda! Vädret var fint och jag hann även inspireras av fina Maj som föreläste om socker på ett pedagogiskt sätt. Kanske att jag kan fråga henne om en liten gästblogg här hos mig? Vad säger ni?

Om det är något som jag har saknat så är det löpningen. Inte för att jag inte har löpt, men jag känner ett ständigt sug att komma ut och bara köra! Så alldeles strax ska jag trycka i mig en banan, och sen ut! Toppen! En planering för veckan kommer inom kort, och en återblick för att utvärdera förra veckan.

Vad tyckte ni om min visualisering i förra inlägget? Jag kan säga att det faktiskt fungerade, jag ska göra en kort variant för denna vecka - kika lite längre ner i detta inlägg!








Efter ett tufft men skönt löppass kommer jag hem och äter ett mellanmål. Jag är inspirerad att arbeta med min artikel, som jag vill se växa fram. Det kliar i fingrarna - nu kör vi! Jag är tacksam för att jag har fått detta uppdrag. Jag drar mig till minnes hur jag gjorde för att få skriva artikeln och känner mig stolt över vad jag har åstadkommit. Jag har all den tid jag behöver och jag tar emot min kreativitet och omvandlar den till en artikel. De personer som jag kontaktar visar en nyfikenhet inför vad jag gör och hjälper mig gärna med information. Jag har kontroll över situationen, men binder mig inte vid tankar, utan är flexibel. När fredagen kommer har jag skrivit klart båda delartiklarna och den sista omarbetningen på en tidigare artikel är färdig. Löpningen under veckan har hjälpt mig att orka och syresatt hjärnan. Jag äter balanserat och tar hand om mig själv. Yogan på onsdagen är pricken över i:et.

Kommentarer
Postat av: Petra

Snygg t-Shirt :) Kul att föredraget gick bra! Som sagt - had egärna varit där.

2011-04-11 @ 13:51:18
URL: http://petra.livskick.nu
Postat av: Vaktmästaren

Jag kommer att skriva bra kommentarer hela veckan och min linssoppa på fredag kommer att smaka gott. Jobbet går så bra och alla är snälla mot mig.



kram vaktis

2011-04-11 @ 17:08:43
Postat av: Emilia skribent inom kost & motion

Härligt Svenne - du ska alltså laga världens bästa soppa & den kommer att bli så bra!

2011-04-11 @ 22:14:21
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback