Skapade mig en egen liten bubbla idag...

Jag bestämde mig någonstans mellan igår och idag att det var dags. För en sådan där dag. Utan några särskilda planer. Behöver landa lite i mig själv. Det är ofta då som inspirationen och kreativiteten får tillfälle att reaktivera sig. Tänkt och gjort. Sov gott hela natten och började dagen med frukost a la havregrynsgröt med äppelmos, valnötter, kardemumma, kanel och mjölk. Lite linfrön och vetekross också. Läste något kapitel eller två i novellsamlingen av Jonas Karlsson. Ska läsa novellsamling nummer två också, och tror att det är en tredje på gång. Klart att jag har förväntningar.

Det snöar ute. Jag ska på yoga snart, i en annan lokal än vad jag är van vid. Det ska tydligen vara bra med miljöombyte. Det är en position som jag tänker klara av idag. Och det är viktigt att jag bestämmer mig innan. Annars fuskar jag.





Dagens smoothie

1 banan
2 dl vaniljyoghurt
1 dl mellanmjölk
kardemumma
1 msk agavesirap (kan uteslutas, använder den istället för socker)
kanel (efter mixningen)




Känner mig naken. Utsatt. Jag står på en is, som fortfarande bär, men där våren ska styra och få den att ge vika. Jag väntar. Tittar ut över horisonten. Livet är inte för alla. Insikten lägger sig som ett töcken över mitt sinne, och ekar i huvudet. Om och om igen.
Kommentarer
Postat av: Jenna

Det lät som en riktigt smarrig smoothie. Nu när vi närmar oss varmare och ljusare tider bli jag extra sugen på det till mellis och till frukosten. Ska se till att prova din någon dag, banan är min favorit i smoothies! Vad härligt att du känner att yogan får dig att ge det där lilla extra. Ofta känns det som att folk brukar nämna mer högintensiva konditionsträningspass. Jag har inte kommit så långt i mitt yogande ännu. Och njuter just nu främst av lugnet som jag får och som stannar kvar efter varje yoga eller bodybalance som jag går på.



Jag tycker absolut att du ska prova och skriva om training for runners! det tråkiga är att den bara går tills slutet på mars eftersom det är en "eventklass". därefter kommer Sats istället att ha löpargrupper utomhus under hela fortsatta vårsäsongen. tycker det är så roligt med löparsatsningen eftersom det är så många som springer, och kanske får även fler upp ögonen för löpnignen :)



Jag fick stor hjälp att hitta rätt löparskor på löplabbet och det tycker jag att du oxå ska göra! fick springa på deras band och de tittade på mina steg, och till slut hittade jag ett par fantastiskt sköna New Balance.



Ha nu en riktigt skön helg Emilia! kramar

2011-03-11 @ 15:40:53
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback