Kroppen ljuger aldrig

Det sa Kay Pollak i sin DVD Att välja glädje. Och jag funderar gärna över det. För om det är något min kropp gör, så är det kommunicera. Verkligen. Så nu sitter jag här och snörvlar för mig själv. Har gjort ett stort glas med riven ingefära, citron och honung - och hett vatten. Jag är på väg att bli sjuk. Men jag ger mig inte så lätt!

Solen lyser ibland in genom fönstret, men det är svårt att kännas glad över det. En liten, liten bit av mig saknar en person som var i mitt liv under några månader. Är ju alltid ledsamt när saker och ting tar slut, men jag vet ju också att livet går vidare. Några gånger har jag velat ta upp luren och slå en signal. Men tänker på mitt egna hjärta och tidens förmåga att läka.

Kroppen vill säga mig: gå och gör ännu ett glas med mirakelkur mot förkylning. Puffa till kuddarna i sängen och lägg dig under täcket. Ta en av dina böcker och läs. Titta inte på klockan. Tänk inte på de saker som du vill göra. Ta hand om dig själv!

Andning har också varit ett tema som snurrat i mitt huvud. Jag tror det kan vara ett sätt att må bättre - att andas bättre. Jag tror att jag andas fel, måste undersöka saken närmare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback