Rutan 2.0

08.11 Pigg. Eller i alla fall så pass att sängen inte lockar. Ett tag var det liksom bara fokus på att gå och lägga sig igen. Har ätit frukost med min fina och funderar nu på dagens upplägg. Klockan 10.00 har jag möte med H, och det ser jag verkligen fram emot!

Annars? Jo, jag tänker att jag ska julpynta lägenheten idag! Om syster kommer hem till mig (ja, var är hon?) så tänkte jag mig lunch och julpyntning. Får se om jag ska komplettera med något eller om jag är nöjd som jag är... Givetvis kommer det att dokumenteras!

Rutan. Min ruta. Ni som undrar vad den är för något kan läsa här

Jo, tillbaka till ämnet. Jag tycker jag har varit bra på det här med att vara i min ruta. Jag har dragit ner på tempot i viss mån, och det gör också att jag kan vara mer närvarande. Och är jag det, då är jag där, i nuet. Det är häftigt. Men så skrev jag igår till en kompis, att jag tyckte att tiden bara slukas upp (av vad kan man ju undra) - och det var nog ett uttryck för att jag vill en massa saker. Att vilja tycker jag generellt är en positiv egenskap. Men till saken hör att jag tror vi bör vilja med balans. Och inse att val är oundvikliga.

Som nu: jag skulle kunna rabbla allt jag vill: göra julkort (köpte ny, väldigt dyr, stämpel igår!), skicka in fler artikelidéer, måla, läsa, läsa lite till, träna, träffa vänner, blogga, läsa bloggar, sticka, städa...

Oj oj. Jag uppgraderar. Till Rutan 2.0. Vad det innebär vet jag inte riktigt än. Men en ingrediens är nog att vilja med balans...










Lyssna om ni kan och vill på Lalehs versioner från programmet Så mycket bättre. "På gatan där jag bor" gjorde hon riktigt grymt bra!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Gillar

2011-11-23 @ 11:32:15
Postat av: Johanna

Det känns väldigt avlägset att julpynta måste jag säga!! Varför är det så? Har inte haft julkänsla på flera år och det börjar gå mig på nerverna! ha en toppendag, fina toppentjej!

2011-11-23 @ 11:42:16
URL: http://johanna.livskick.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback