En dag med Humör på Topp

Jag har haft effektiva dagen idag. Det började med att jag skrev en ansökan till det team som jag är medlem i. Vår verksamhet riktar sig till kvinnor i prostitution. Nu vill vi söka pengar till den ordinarie verksamheten. Det var sista ansökningsdag idag, och jag lämnade den personligen. Check!

Sen hämtade jag mitt nummer som jag ska springa med den första oktober, på Topploppet. I det bästa och snyggaste laget.  I Röhnischbutiken pratade jag med Emma från Topphälsa - mycket trevlig tjej som jag gärna ser mer av! Handlade både yoga och löpbyxor (25%:s rabatt). Klurar på ett yogajobb, kanske att byxorna kommer till pass... Och löpning blir det mycket av nu! Hoppas kunna skriva fler löptexter. Här är bland annat en som jag skrev i våras!

Så svängde jag förbi Body Shop som idag släppte ett nytt puder - spännande att testa, det blev en mascara och en nagelbandspenna. Shopping kan vara trevligt ibland!




Nu hejar ni fram mig till milen! Ja, nu kör vi!

Jag sprang förresten igår. Runkeeper ballade ur och tyckte att jag sprang en massa kilometer. Det var inte sant, men det var nästan fem i alla fall. Hoppas att det funkar bättre nästa gång!

Kvällen avslutades hemma hos fruarna L - vi körde charader till ordspråk. Bättre en Emilia på bloggen än en ... ja, hur ska vi avsluta detta ordspråk! Släng in en kommentar vetja!

Kommentarer
Postat av: Dorota

...än Dorota?

2011-09-16 @ 11:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback