Laxfilé med rosmarin- och apelsinsås
Så här gör du
4 st laxfiléer
Salt & peppar
Sås
3 dl grädde
4 msk apelsinjuice pressad från en apelsin
1 msk apelsinzest
2 tsk rosmarin (torr)
För dekoration och extra smak: några kvistar färsk rosmarin
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxen i en ugnsfast form. Blanda till såsen – grädde med apelsinjuice, apelsinzest samt rosmarin, häll den sedan över laxen. In i ugnen, och efter ca 20 minuter bör den vara färdig.
Att serveras med: ris, bulgur eller t ex potatisgratäng
Extra tillbehör: råkostsallad
1 morot, riven
2 dl hyvlad vitkål (hyvlas bäst med osthyvel)
1 rivet äpple
2 tsk riven ingefära
granatäpple
Blanda!

Vi har börjat med lite food styling hemma och fotograferar inför nästan varje måltid! Vad tycks?
Foto: Christofer Lind

Livet med dig är ett lätt andetag
Kommentarer
Postat av: Johanna
Himla läckert ser det ut!!!
Trackback