Laxfilé med rosmarin- och apelsinsås

Så här gör du

4 st laxfiléer

Salt & peppar

Sås

3 dl grädde

4 msk apelsinjuice pressad från en apelsin

1 msk apelsinzest

2 tsk rosmarin (torr)

För dekoration och extra smak: några kvistar färsk rosmarin

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxen i en ugnsfast form. Blanda till såsen – grädde med apelsinjuice, apelsinzest samt rosmarin, häll den sedan över laxen. In i ugnen, och efter ca 20 minuter bör den vara färdig.

Att serveras med: ris, bulgur eller t ex potatisgratäng

Extra tillbehör: råkostsallad

1 morot, riven

2 dl hyvlad vitkål (hyvlas bäst med osthyvel)

1 rivet äpple

2 tsk riven ingefära

granatäpple

Blanda!

 

Vi har börjat med lite food styling hemma och fotograferar inför nästan varje måltid! Vad tycks?
Foto: Christofer Lind
 
 
 

Livet med dig är ett lätt andetag
Kommentarer
Postat av: Johanna

Himla läckert ser det ut!!!

2012-11-27 @ 13:38:45
URL: http://johanna.livskick.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback