Nyheter: Yin-Yang & Slow Motion

 
Två nya klasser tar ytterligare språng från och med den 6 januari på SATS! Jag testade båda i förra veckan, och välkomnar förstås två mjukare klasser!

 

Yin-Yang: Två vägar för kroppen att mötas – genom yin tar vi hänsyn till det grundande och långsamma, medan yang är mer snabb och stark. Klassen som har både och, kort och gott. Eftersom jag gillar Soma Moves, är även klassen Yin-Yang något för mig. Enkla rörelser, där du får kontakt med kroppen.

 

Slow Motion: Långsamma rörelser i fokus. Vad som är långsamt för dig, behöver inte vara långsamt för mig. Det är en utmanande klass för den som är van vid fart och fläkt. Men kanske behövlig? Den rekommenderas som en klass i sig, eller före/efter träning. Jag testade att vara så långsam som jag kunde, och det var lite häftigt. Något som instruktören nämnde var: var går våra gränser? Respekterar vi dem? Intressant, även utifrån allt annat vi gör i livet.

 

 

Från klassen Yin-Yang                                                                                    Foto: Emilia Arvidsson

Kommentarer
Postat av: jeanna

Uppskattar verkligen att långsamt verkar vara inne. Mycket bra motvikt och toppen för den (som jag) som känner sig obekväm med typisk gruppträning. Den första låter särskilt intressant, tack för tips.

2013-12-02 @ 21:12:09
URL: http://minatraningstajts.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback