Ett första Lussebullebak hos Casa Arvidsson

Oh. My. Ja ni vet vad. Så ruskigt goda de blev. Funderar på om jag ska gömma resten av dem någonstans. Men frågan är hur jag gör det? Jag pratar förstås om mina lussebullar. Alltså, jag tror denna deg verkligen gillade mig. Så, nu får det vara nog med lusseskryt. Jag måste lämna lite plats åt annat också. Jag belönar mig själv idag med lite mera julpyntning. Föll för frestelsen att köpa två nya kulor, som jag tror ska hänga i köket. Sen, mina vänner, har jag shoppat lite julklappar till mina syrror. Jag tror de kommer gilla dem! Efter att ha varit syrra i drygt 20 år, så vet jag vad som gillas. Jag tror minsann att jag aldrig har misslyckats med mina klappar (en smiley vore på sin plats för att jag ska hävda min ödmjukhet, men eftersom de är bannlysta på min blogg, så får ni nöja er med denna parantes).

Ah. Receptet på bullarna. Var så god!

Om en timme händer det grejer. Jag säger bara svinga. Kettlebells.





Fina Elviz som jag var hundvakt åt igår!
Kommentarer
Postat av: Dorota

Vadå första bak??? Och de lussebullarna i Lund vi bakade to co??? :):):)

Kram

2010-12-02 @ 19:01:49
Postat av: Jenna

Jag blev oxå ruskigt nöjd med årets bullar, och jag tror faktiskt att jag använde exakt samma recept som du förutom att kesellan blev vaniljkesella! Dom är dock snart redan uppätna så kanske får göra ett nytt lass innan lucia ;)

2010-12-02 @ 21:29:17
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Emilia

Hehe Dorota - första baket hos Casa Arvidsson står det - alltså hemma hos mig :) Jag minns absolut hur jag penslade med ägg hemma hos dig :)



Kram på dig!

Emilia

2010-12-02 @ 22:07:31
URL: http://enemilia.blogg.se/
Postat av: Matilda Barnboksillustratör

jag avskyr egentligen saffran, men på julen SKA man ju äta lussebullar så då äter jag.. haha! och det är ju faktiskt himla gott... så jag tror jag får slänga mitt "saffranshat" i soporna och inse att jag iaf gillar lussebullar.

men när saffran kommer ner i MAT, nej.. då går det inte längre.. ;) (<----gör en liten smile trots att den kanske är förbjuden här! hehe!)



haha, förlåt för cliffhangern! inte meningen! blev bara lite sent... och så var det många foton som skulle gås igenom! men nu är inlägget uppe!

2010-12-03 @ 09:12:36
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Matilda Barnboksillustratör

tack! vad gullig du är emilia!

mysigt med lite vänträff, och att du överraskar med fika! då blir hon säkert glad!

kram kram!

2010-12-03 @ 10:27:15
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback