Myskväll med vännerna...

Igår mina vänner, om ni var uppmärksamma, så var det inga blogginlägg - men det var skönt med lite paus från Internet. Ofta nu på kvällarna brukar jag skippa det. Och läsa något istället, i pappersform. Men jag kan ju berätta lite om gårdagen - spenderade den första delen av dagen på hemmafronten - har fastnat mycket för Kruskagröt - jag gör på följande sätt:

1 dl kruska
0,5 dl havregryn
0,5 dl russin
lite salt
Blanda ut med vatten och koka i några minuter

Perfekt med blodapelsin - verkligen! Och jag håller mig ganska mätt och dessutom så håller sig magen i form!

Sedan åkte jag till Uppsala - det var mysigt att åka tåg, och jag unnade mig en stor latte på vägen. Till min förskräckelse hade jag inga papper. Jag älskar ju att skriva. Men det var ett tecken på att jag behövde ta det lite lugnt. Jag lyssnade på musik och pratade lite i mobil. Vips så var jag framme. Tog mig en sallad till lunch och klockan två var det dags att dema Nutrilett - fram till klockan sex! Och det gick bra, men jag kom på sedan att placeringen inte var den bästa. Men det var det så dags...

Sedan träffade jag min syster på Hemköp och vi handlade mat till middagen - det blev lax i ugn, bulgur, sås gjorde på creme fraiche, lök, pepparrot och salt och peppar. Monika gjorde en god sallad till. Sedan var det förstås i vanlig ordning en bismarck-omgång. Monika vann, det var kul att spela. Sedan var jag jättetrött. Jag hittade en massa fina bilder på mig när jag var liten, så dem har jag tagit hem nu!

Idag var det sovmorgon och sedan en långpromenad. Till lunch gjorde vi lövbiff i sojamarinad (tack Line för inspirationen!!), bulgur och morötter. Och sedan en skjuts till stationen - ännu en härlig tid på tåget. Jag känner mig tröttare än vanligt, men jag tror det beror på ljuset...

Om ett litet tag kommer Sven, Kostas och Elisabet hit. Kanske Carlos också, är lite osäker...Jag har städat undan det värsta och ordnat med lite tårta och present. Förhoppningsvis tar jag lite bilder också! Fick ett samtal från Line, hon kommer också!









Kommentarer
Postat av: Kinga

HÄLSA allihop!

2010-02-07 @ 18:48:09
Postat av: Emilia

Det ska jag göra, men det blir lite i efterhand, eftersom jag läste detta först nu! :)

2010-02-07 @ 19:26:34
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback