Ruggigt väder ute

Riktigt höstväder ute. Kategori ruggigt. Men det är okej eftersom jag ska sitta inne och fippla med papper. Har sovit gott och käner mig utvilad, alltid en bra förutsättning. Igår kväll la jag mig redan 21.30 och somnade nästan omedelbums. Planen är att jobba här hemma några timmar, käka lunch och sen bege mig hem till Klara och Maria, i Årsta. Ikväll ska jag träffa fina Em, det ska bli roligt det med!

Imorgon är det yoga Som jag har längtat! I och med min resa så har jag missat två tillfällen.

Annat roligt som händer i veckan är att min vän Kostas ska bjuda på mat och dricka på fredagskvällen, vi ska på grekisk restaurang och sen vidare till Golden Hits. Helgen är tom så vitt jag kan se, men det är nog bara bra. Behöver lite luckor! Jag ska kika på min novemberlista som jag gjorde för ett tag sen - så att jag inte glömmer de roliga sakerna som händer under årets tyngsta månad!

Hände en liten rolig grej på Facebook, fick kontakt med en vän som jag inte sett på evigheter! Vi åkte tillsammans till Portugal under 2001 om jag inte minns fel. Fika ska jag föreslå snart!

Ja, då kör vi igång här hemma. Go, go, go!



Kommentarer
Postat av: Dora

Heja Emilia, heja...

Kram och ha en bra dag

2009-10-26 @ 09:28:45
Postat av: Hanna

Jag gillar hur du ser positivt på tillvaron. Även när det känns tungt försöker du att plocka fram vardagens små glädjeämnen.



Själv älskar jag konstigt nog november, tycker att det ödsliga och grå representerar lugn och ro samt tid till eftertanke. Annat är det med vidriga mars och april. Hu:-)



Ha det bra

Hanna G

2009-10-26 @ 16:10:20
Postat av: Emilia

Tjejer! Era kommentarer känns så bra, precis när man behöver dem! :) Jag får tacka så mycket. Nu ska jag testa att lägga in en film...



Kram till er båda

Emilia

2009-10-26 @ 22:15:42
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback